Author Topic: Filipe1020's 1st Generation Vehicles  (Read 30560 times)

Here is where my 1st gen vehicles are grouped for you to download, my new vehicles will have it's own new topic with better screenshots and more information.

Before you download any cars, make sure to download this first

This is required to make some of them to work.

1st Gen Vehicles (Some of those vehicles might get a remake)























To stay up to date for new upcoming add-ons, check this topic
http://forum.blockland.us/index.php?topic=256859.0
« Last Edit: September 21, 2014, 03:46:26 PM by Filipe »

Awesome, can't wait for generation 2

Finally a place to download your stuff. It's been done in an appealing professional fashion to.
Also why does it say the Zenoz is French? Smart is German...

Finally a place to download your stuff. It's been done in an appealing professional fashion to.
Also why does it say the Zenoz is French? Smart is German...
http://en.wikipedia.org/wiki/Smart_Fortwo
"Hambach, France"

Sure the brand might be german but this car was born in France.
« Last Edit: June 24, 2014, 06:54:00 PM by Filipe »

http://en.wikipedia.org/wiki/Smart_Fortwo
"Hambach, France"

Sure the brand might be german but this car was born in France.
The way it was worded made it sound like a french company, but it doesn't really matter.




If you could, please make it so that cars that have Support_Garage functionality have notes saying that they use it, so that people don't have to search through to find the ones that are customizable. Or are they all customizable now, and I've just never noticed?


will the 2nd generation have the long-awaited Double Dash Speedkart

I like the way you did the pictures

There appears to be a problem with the micro car pack:

I can't change any of the cars' bodies. I get a message saying "Could not apply part, invalid part selected".

All the other parts work.

There appears to be a problem with the micro car pack:

I can't change any of the cars' bodies. I get a message saying "Could not apply part, invalid part selected".
Make sure you're in the right body type or whatever it's called (the most left column)

Make sure you're in the right body type or whatever it's called (the most left column)
Huh, yea I figured that out just a second ago. Well that problem was solved fast.