Author Topic: Forum glitch  (Read 2992 times)

I don't know if this has happend to anyone else but when I use the "mark as read" button it made every forum have the new post diamond next to it and posts with "new" no matter  how many times I read it it still says new.

Yep, I've noticed that too.

Badspot

  • Administrator
The date on the server was set wrong for a bit so we've all traveled back in time 2 days. 

And we didn't even need 1.21 jigawatts. But the question of the day is: Is this forum still going at 88mph?

anyone wana play some dk2 ploches

somthing different
« Last Edit: February 05, 2007, 09:02:21 PM by ladios »

Yeah maor, Seriously... No-one wants to play DK2 with you.

mmmmm Dungeon Keeper 2, wonderfull game!

Donkey Kong 2
 :cookie:
 :cookieMonster:
 :panda:
 :iceCream:
 :nes:

That's what I was thinkin XD   C'mon, everyone, let's play DK2 with Maor XD

How about we play SMB3! [size=0pt]for those who don't know what this game is. Suck my balls 3![/size]

How about we play SMB3! [size=0pt]for those who don't know what this game is. Suck my balls 3![/size]

You have 3 ballz?

No, it's version 3. I wish i had 3 though. But people would call me whodyaknickabollockoff

You can actually play SNES/Genesis games over the internet, lolz.

You can actually play SNES/Genesis games over the internet, lolz.
K-maze or something...

kidori...

k-mame....

It's called mame and it has the added k for multiplayer.

ZSNES works pretty well for the SNES, me and Spechs played Zombies Ate My Neighbors for a little while. It would have been better if we didn't suck at the game, lol...