Author Topic: question to people with anime profile pictures:  (Read 5994 times)

俺の名はESPIOだ。
俺はオタクとアニメの愛好者です。俺は「編集済」再です。俺は可愛い女の子だいすきです。ロリコンですか?ホホホ…いいえ。可愛い女の子は人間の頂点です。

それで、俺が一番なロリコンなってほしい。

俺は究極の形を実現する。

人間じゃない。

だけど…メガロリコン。

「Jewsとアメリカ政府をころして」俺宣言する

さよなら、人間

バンザイです。

署名し、ESPIO  です。

"kill the jews and the american government"

俺の名はESPIOだ。
俺はオタクとアニメの愛好者です。俺は「編集済」再です。俺は可愛い女の子だいすきです。ロリコンですか?ホホホ…いいえ。可愛い女の子は人間の頂点です。

人間じゃない。

だけど…メガロリコン。

さよなら、人間

バンザイです。

pls

俺の名はESPIOだ。

人間じゃない。

だけど…メガロリコン。

さよなら、人間

バンザイです。

sorry i dont speak italian

you saw my avatar now pay me money

I hardly watch anime, like ever. But I made what was in my avatar and I really enjoyed the show, so I put it as an avatar. forget me amirite.

I've only watched 5 animes, the last anime I watched was in may

i didnt know you were into lolicons waru,
ill never look at you the same way again
im joking waru