Τι στο διάολο έκανες ακριβώς γαμημένο λένε για μένα , σκύλα ; Θα πρέπει ξέρετε ότι αποφοίτησε πρώτος στην τάξη μου στο Navy Seals , και έχω συμμετάσχει σε πολυάριθμες μυστικές επιδρομές στο Αλ - Κάιντα , και έχω πάνω από 300 επιβεβαιωμένες θανατώσεις . Έχω εκπαιδευτεί στο γορίλα πολέμου και είμαι στην κορυφή ελεύθερος σκοπευτής σε ολόκληρο ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ . Δεν είσαι τίποτα για μένα, αλλά απλά ένας άλλος στόχος . Θα σας σκουπίστε το forget με ακρίβεια τους ομοίους του που δεν έχει δει ποτέ πριν σε αυτή τη Γη , σημειώστε τα λόγια γαμώτο μου . Νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε μακριά με λέγοντας ότι μαλακίες για μένα μέσω του Διαδικτύου ; Σκεφτείτε πάλι , μαλάκα . Τη στιγμή που μιλάμε είμαι σε επαφή μυστικό μου δίκτυο των κατασκόπων στις ΗΠΑ και την IP σας είναι να εντοπιστούν τώρα , έτσι ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για την καταιγίδα , ιδιοτροπία . Η καταιγίδα που θα εξανεμίσει το θλιβερό μικρό πράγμα που ονομάζουμε ζωή σας . Γαμάς νεκρός , παιδί . Θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε , οποτεδήποτε , και μπορώ να σας σκοτώσει πάνω από επτακόσιες τρόπους , και αυτό είναι μόνο με γυμνά χέρια μου . Όχι μόνο είμαι εκπαιδεύονται εκτενώς στην άοπλη μάχη , αλλά δεν έχω πρόσβαση σε ολόκληρο το οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών Σώμα των Πεζοναυτών και θα το χρησιμοποιήσει σε όλη της την έκταση για να σκουπίσει άθλιο κώλο σου από το πρόσωπο της ηπείρου , μπορείτε λίγο σκατά . Εάν μόνο θα μπορούσατε να έχετε γνωστό ποια ανίερη τιμωρία μικρό σας " έξυπνο " σχόλιο ήταν για να φέρει κάτω από σας , ίσως θα είχαν στην κατοχή τους το γαμημένο τη γλώσσα σας . Αλλά δεν μπορούσε , δεν το έκανε , και τώρα πληρώνουμε το τίμημα , σας γαμώ ηλίθιος . Θα σκατά οργή πάνω σου και θα πνιγώ . Γαμάς νεκρός , μικρέ