Author Topic: What is the person above you avatar saying?  (Read 3470205 times)

Τι στο διάολο έκανες ακριβώς γαμημένο λένε για μένα , σκύλα ; Θα πρέπει ξέρετε ότι αποφοίτησε πρώτος στην τάξη μου στο Navy Seals , και έχω συμμετάσχει σε πολυάριθμες μυστικές επιδρομές στο Αλ - Κάιντα , και έχω πάνω από 300 επιβεβαιωμένες θανατώσεις . Έχω εκπαιδευτεί στο γορίλα πολέμου και είμαι στην κορυφή ελεύθερος σκοπευτής σε ολόκληρο ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ . Δεν είσαι τίποτα για μένα, αλλά απλά ένας άλλος στόχος . Θα σας σκουπίστε το forget με ακρίβεια τους ομοίους του που δεν έχει δει ποτέ πριν σε αυτή τη Γη , σημειώστε τα λόγια γαμώτο μου . Νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε μακριά με λέγοντας ότι μαλακίες για μένα μέσω του Διαδικτύου ; Σκεφτείτε πάλι , μαλάκα . Τη στιγμή που μιλάμε είμαι σε επαφή μυστικό μου δίκτυο των κατασκόπων στις ΗΠΑ και την IP σας είναι να εντοπιστούν τώρα , έτσι ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για την καταιγίδα , ιδιοτροπία . Η καταιγίδα που θα εξανεμίσει το θλιβερό μικρό πράγμα που ονομάζουμε ζωή σας . Γαμάς νεκρός , παιδί . Θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε , οποτεδήποτε , και μπορώ να σας σκοτώσει πάνω από επτακόσιες τρόπους , και αυτό είναι μόνο με γυμνά χέρια μου . Όχι μόνο είμαι εκπαιδεύονται εκτενώς στην άοπλη μάχη , αλλά δεν έχω πρόσβαση σε ολόκληρο το οπλοστάσιο των Ηνωμένων Πολιτειών Σώμα των Πεζοναυτών και θα το χρησιμοποιήσει σε όλη της την έκταση για να σκουπίσει άθλιο κώλο σου από το πρόσωπο της ηπείρου , μπορείτε λίγο σκατά . Εάν μόνο θα μπορούσατε να έχετε γνωστό ποια ανίερη τιμωρία μικρό σας " έξυπνο " σχόλιο ήταν για να φέρει κάτω από σας , ίσως θα είχαν στην κατοχή τους το γαμημένο τη γλώσσα σας . Αλλά δεν μπορούσε , δεν το έκανε , και τώρα πληρώνουμε το τίμημα , σας γαμώ ηλίθιος . Θα σκατά οργή ​​πάνω σου και θα πνιγώ . Γαμάς νεκρός , μικρέ

Don't you dare turn around

あなただけのクソあなたは少しくそ、私について何性交を言ったの?病気はあなたが私はネイビーシールズの私のクラスのトップで卒業知っている、とアイブ氏は、に関する多数の秘密の襲撃に関与してきており、私は300以上確認さキルを持っている。私はゴリラ戦の訓練を受け、全体の米軍のトップ狙撃イムています。あなたは私に何もなく、ちょうど別のターゲットはありません。私は、精度であなたにそのうち、この地球上で前に見たことがない同類を性交を一掃私のクソの言葉をマークします。あなたはインターネット上で私にそのたわごとを言って逃げることができると思う?もう一度野郎を考えてみてください。私たちは、私がアメリカと、あなたのアドレス間でスパイの私の秘密のネットワークに接触していたように話す方が良い、嵐のためにウジを準備ので今すぐにトレースされている。あなたの人生を呼び出す哀れな小さなものを一掃嵐。 のクソ死んで、子供。私はいつでも、どこでもすることができ、私はちょうど私の素手で700以上の方法であなたを殺す、とのができます。だけでなく、あなた少したわごと、私は広範囲に非武装の戦闘の訓練を受けたが、私は、米国海兵隊の全体の兵器へのアクセス権を持っていると私は大陸の顔を離れてあなたの惨めなお尻を拭くために、その最大限にそれを使用します。あなたはあなたの小さな賢いコメントがあなたの上にダウンさせるとしていた不浄なものを報復知ることができた場合にのみ、多分あなたはあなたのクソ舌を開催しているだろう。しかし、あなたは馬鹿に最悪な、あなたはの、 tの、そして今のは、価格を支払う。私はすべてのあなたの上に怒りをたわごとされ、あなたはそれに溺れます。のクソ死んだ、きみ。

my van has candy that will make you superstars via razor technology

Yeah, I'm a squirtle. What of it, beeyatch?