Author Topic: blota.beta3 - released  (Read 33155 times)

I've done both, and neither worked.
:(
I even reinstalled BL.
What is the blota ZIP named?

This event conflicts with the blota. operating system.
I found this out because THIS




occurs after I download Event_setexprission.


fixit.


NAOW



My blota looks the same without that event.

i love changing the UI on stuff like this

i just downloaded it, and it's like this everytime I start up. i reinstalled it too


Please attach a complete console log. And what resolution are you using?

Please attach a complete console log. And what resolution are you using?
i have a laptop, so I was using a 640x480 res, but the I changed it to 1024x682, so I can see everything better now, but the glitchy mainmenu remains the same.

Console.log

I was using a 640x480 res
Don't use 640x480. Almost no mods work with it.

640x480 is a ridiculous resolution to have, but everything in BL and RTB is tested with 800x600 which I think should still be supported since it's not at all unreasonable.
I have no sympathy for people running 640x480 haha.

Don't use 640x480. Almost no mods work with it.
Some of the default game barely works on it. lol

but then I changed it to 1024x682, so I can see everything better now, but the glitchy mainmenu remains the same.
please read people

i have a laptop, so I was using a 640x480 res, but the I changed it to 1024x682, so I can see everything better now, but the glitchy mainmenu remains the same.

Console.log
Get rid of all your crap addons, like:

  • Client_ircToChat (There is no IRC anymore)
  • Client_GreetBot (Spammy)
  • Client_Grammar (Ephialtes said that this was literally the worst mod ever.)
  • Client_Cough (Syntax errors, appears to be used to avoid afk kickers)
  • Client_AutoMouse (More syntax errors)
  • Client_AnsweringMachine (Same as GreetBot I assume)
  • Client_AllAim (It was patched.)
  • Client_AlchBot (More chatbots.)
  • Client_AFKBot (MORE bots.)
  • Client_NameSaid (Likely another chatbot)
  • Client_ServerSearch (CRC'd)
  • Client_SyerjchepRTB (This is possibly the cause of the problem, so definetly try this one.)

Oh and also, do a trace if you can.
« Last Edit: November 21, 2012, 05:26:35 PM by Ipquarx »

sigh. those were for testing :U

Try moving slayer out of your addons folder.

Try moving slayer out of your addons folder.
it's not WORKING :C