Author Topic: 2012/09/08 - Blockland r1730  (Read 40501 times)

I'm really happy you fixed shaders.
I'm not happy about the lag they caused.



Solution: Don't enable shaders because your graphics card can't handle them.

It's quite impressive.
Manually unrolling loops is going to cause problems further along. This is the kind of stuff you have a script during your build pipeline for.

Good work Badspot! keep 'em coming.

Solution: Don't enable shaders because your graphics card can't handle them.
Or you could just wait for the next fix.

Badspot

  • Administrator
Manually unrolling loops is going to cause problems further along. This is the kind of stuff you have a script during your build pipeline for.

Alert slashdot.

my previous lighting problem has been solved, thanks badspot!


Will do.

Are you kidding me? Not only are you being a complete spastic in the thread but you've got to have the last word too?

Are you kidding me? Not only are you being a complete spastic in the thread but you've got to have the last word too?
This is going in my signature.

This is going in my signature.
a mod said soPhysician Prescribed Desoxyning better sig it

You are using custom brick Textures, as of this revision I don't think custom brick textures work properly anymore.

Your going to have to use the default ones, make sure everything in your Blockland is NOT read only.
His problem was resolved (by me I might add), he just needed to update his video drivers.


My lights don't cast off light anymore. I'm not sure why, there's just no illumination. I can see the flare though.

Well, seems to be working better, but I still have odd shadows...

On max


Console.Log
http://sdrv.ms/QbwSPS

Thanks for working so hard on these, Badspot!
Also, is there any way I can get fullscreen to work?
I have that same thing on everything but minimum.